Beoordelingen over mij en mijn bedrijf op de site voor Yoga en Qigong.

Sinds acht jaar bestaat de site  Yoga en Qigong.

Ook mijn bedrijf Tai Chi Groningen staat nu op hun site vermeld.

Vinod K:

“Ik volg sinds jan 2014 tai chi les bij David. Sindsdien is de kwaliteit van mijn leven erg verbeterd. Zowel mentaal, fysiek als spiritueel. Dit werkt ook sterk door in mijn carriere, dagelijks leven en andere levensfacetten, ”want als de mens goed is is zijn wereld goed.”
David geeft op een zeer prettige manier les: betrokken, geduldig en altijd met veel humor.
Ik zou zijn lessen aan een ieder aanbevelen.”

Verschillende cursisten en workshop bezoekers hebben hun beoordeling op deze site over mij en mijn bedrijf achtergelaten. Bekijk beoordelingen over mij en mijn bedrijf op  deze site voor Yoga en Qigong. Je kunt via de link onderaan deze site ook zelf een beoordeling plaatsen onder het kopje “schrijf een beoordeling”.