Qigong in de kerk in Peize.

Vol!

NIEUW: Qigong in de kerk in Peize, een Chinese bewegingsvorm.


In oktober 2021 is er een geslaagde kennismaking gehouden in de Catharinakerk met de Chinese bewegingskunst van Qigong. Vanaf februari t/m juni 2022 hebben er wekelijks lessen Qigong plaatsgevonden in de Catharinakerk. Vanaf januari 2023 worden deze lessen voortgezet in de kerk in Peize.

De lessen worden na de kerstvakantie van 2022 vervolgd in januari, februari en maart 2023 op de maandagavond van 19.30-20.45 uur in de kerk in Peize.

“Qigong brengt lichaam en geest in balans.” 

De kerk in Peize, Kerkstraat 2.

Qigong bestaat uit gezondheidsoefeningen die spanning, vermoeidheid, ongemak of pijn doen verminderen of verdwijnen. Je voelt je weer soepel, lekker in je vel en je krijgt meer energie. Het lichaam ervaar je weer meer als één geheel doordat je er meer contact mee krijgt. Je kunt de wereld weer aan!
Qigong vermindert stress en emoties, het versterkt de ademhalingsspieren, remt ontstekingen en verbetert het immuunsysteem. Ik zie ernaar uit met u in Peize aan de slag te gaan!”.

Vol!

Nieuwe data Qigonglessen op maandagavond
januari, februari en maart:

Van 19.30 tot 20.45 uur.

Voor het nieuwe blokje januari/februari/maart: de kosten zijn € 90,- voor 3 maanden. De €90,- overmaken voor het hele blokje: januari, februari en maart. Dit kan op rekeningnummer: NL27ASNB0707248337 t.n.v. D.M. Knibbe onder vermelding van Qigong januari, februari en maart in de Catharinakerk. Als je het geld overgemaakt hebt is je deelname definitief. En meld je tevens aan per email. Het maximum aantal deelnemers is 30. Er kan goed geventileerd worden in de kerk en er is ruimte genoeg om anderhalve meter afstand te houden.

Opgave kan bij [email protected] / 06 37302745

Vol!


Hieronder de poster die gebruikt is voor mei en juni 2022 in de Catharinakerk in Roden. Vanaf januari 2023 vinden de lessen plaats op maandagavond van 19.30-20.45 uur in de kerk in Peize, Kerkstraat 2.

‘Wat ik ervaar is dat ik een (nog) betere energiebalans heb gekregen. Ondanks het feit dat ik veel fiets en wandel voel ik me nu toch lichamelijk energieker, fitter eigenlijk. Ik heb het gevoel dat ik mijn mentale ruimte heb vergroot. Een bijzondere ervaring. Anne, mijn man die de lessen ook volgt, is net zo positief’, aldus Liesbeth (deelneemster).